eigenschappen h1 pallets

Eigenschappen H1 pallets

H1 pallets hebben als belangrijkste eigenschappen een extreem lange levensduur en zijn ook bij intensief gebruik goed te reinigen. Bekijk hieronder een overzicht van de eigenschappen h1 pallets.

GS1 keurmerk

Het GS1 keurmerk staat garant voor een gecertificeerde kwaliteitsprocedure tijdens de productie van de H1 pallet. De hygiëne pallet is gemaakt van food-grade plastic en voldoet aan alle andere vastgelegde kwaliteitseisen. Bovendien is elke GS1 gecertificeerde pallet traceerbaar.a

centreernokken

Een typerende feature van de eigenschappen van H1 pallets zijn de centreernokken. Deze opstaande randen van 7 mm op het palletdek zorgen voor een stapelgewijze centrering van Euronorm stapelbakken met een formaat van 600 x 400 mm (4 stapels). 

vast gewicht

In de transportsector worden H1 pallets veel gebruikt bij automatische laad- en lossystemen. Om efficiënter te werken wordt de lading dan gecontroleerd op gewicht. Daarom is het standaard gewicht van deze Euro pallet vastgesteld op 18 kg.

kunststof h1 pallets

eigenschappen h1 pallets

afmetingen: 1200x800x160 mm (lxbxh)
gewicht: 18 kg
draagvermogen statisch: 5000 kg
draagvermogen dynamisch: 1250 kg
draagvermogen in stelling: 1000 kg
materiaal: HDPE

voorkom afglijden

De kunststof H1 pallets hebben rondom opstaande randen van 7 mm. Door deze openstaande randen wordt voorkomen dat de bakken niet verschuiven. Dit zorgt voor extra stabiliteit waar vooral de transportsector veel voordeel van ondervindt.

extra sterk

H1 pallets hebben extra zware sledes en schuin verstevigde overgangen van de palletsledes naar de klossen. Hiermee wordt de kans op een breuk minimaal. De sledes en klossen zijn dichtgelast waardoor er geen vuil kan binnendringen. 

tweedehands pallets

Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte H1 hygiëne pallets aan. Wij zijn een pallet opkoper en bieden een goede prijs voor uw oude pallets. Voor meer informatie kunt u ons contactformulier of verkoopformulier invullen. U kunt ons ook bellen via tel: 0341-375074. Wij zijn u graag van dienst.